Diamant Centrum Rotterdam

Diamant Centrum Rotterdam is uw inkoop- verkoop en bemiddelings specialist bij uitstek


Wij zijn wij

Wij zijn de dames achter Maxgoud bekend van Radio & TV en Diamant Centrum Rotterdam.

Wij zijn een familie bedrijf van twee zussen en onze schoonzus
Wij houden ons dagelijks bezig met goudinkoop en taxaties en diamantinkopen


Wij recyclen de gekochten edelmetalen in ons eigen atelier en vervaardigen nieuwe sieraden 


Wij proberen altijd zo hoog mogelijke prijs voor u sieraden te krijgen dit kan door directe inkoop of bemiddeling voor een veilig of een andere inkopende partij


Kom gerust langs voor een vrijblijvende taxatie op een van onze locaties


Diamant Centrum Rotterdam 


Maxgoud


Goudsesingel 46 3011 KC te Rotterdam


www.maxgoud.com


Bel voor meer informatie 010-4782020

Daphne

Eigenaar van Diamant Centrum Rotterdam en Maxgoud Juweliers; Daphne Roes. Na werkzaam te zijn geweest in de goudhandel aan de Beijerlandselaan, heeft zij een zelfstandig draaiende zaak geopend aan de Nieuwe Binnenweg 316a te Rotterdam West, toen dat pand te klein werd is Diamant Centrum Rotterdam geopend aan de Westblaak 8 in Rotterdam Centrum. Zij koopt hier niet alleen sieraden (sloopgoud) in, o.a. bekend van Vara/Kassa (hoogste goudprijs 2013), maar ook diamanten, luxury items zoals Louis Vuitton en horloges zoals Rolex in. Daphne is diamantexpert, edelsteenkundige en expert in merksieraden en overige luxe artikelen. Dit alles behoort tot haar grote passie, daarnaast is paardrijden een geliefde hobby en staat haar familie op 1!

Bedrijfleidster Catalijn Filiaal Goudsesingel Catalijn helpt u graag bij Maxgoud & Diamant centrum Rotterdam bij het uitzoeken van een juweel of horloge.Of inkoop van gouden en zilveren sieraden Haar passies zijn koken, paardrijden en mode.